Powerslim logo

Wat is Powerslim?

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld programma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van jouw PowerSlim voedingscoach.

Met PowerSlim werk je toe naar een gezonde levensstijl en het vinden van de juiste balans.

Geen onmogelijk dieet, maar lekkere en smakelijke gerechten.
Een eetpatroon wat gemakkelijk te volgen is. Het resultaat op de lange termijn vinden wij enorm belangrijk.

Bij PowerSlim sta je er daarom niet alleen voor. Samen met je voedingscoach investeer je in een gezond leefpatroon en verander je jouw eetpatroon definitief. Samen op weg naar een vitaler en zelfverzekerder leven dat je kunt vasthouden!

De voordelen van PowerSlim:

✔ Een persoonlijk stappenplan
✔ Intensieve begeleiding van je voedingscoach
✔ Lekkere én verantwoorde producten
✔ Een gezonde lifestyle die je kunt volhouden
✔ Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
✔ Behoud van je spiermassa
✔ Goed te combineren met een gezin
✔ Je voelt je fitter, en energieker.

 

Powerslim logo

Hoe werkt Powerslim?

Jouw PowerSlim voedingscoach

Ik begrijp dat het soms best even pittig zal zijn. Je voedingspatroon veranderen gaat natuurlijk niet zomaar. Daarom hoef je het bij PowerSlim niet alleen te doen. Samen met mij als deskundige coach die je persoonlijk begeleidt, ga we er helemaal voor. Ik ben betrokken bij jouw voedingsprogramma en ben die jou dat extra steuntje in de rug geeft op moeilijke momenten, want die komen er vast.

 

Wat kost het?

Je wilt natuurlijk graag weten wat PowerSlim kost. Omdat het voor iedereen verschillend is. Per persoon verschilt het hoeveel kilo’s je kwijt wilt of moet.

Maak daarom vrijblijvend een afspraak, dan kan ik samen met jou bekijken welk streefgewicht je wilt behalen en wat de kosten daarvan zijn. Iedereen heeft weer andere behoefte en wensen en die worden eerst goed in kaart gebracht om vervolgens een dieet op maat aan te meten.

Vaak starten we met een starterspakket om je wegwijs te maken met het programma. Dit bevat 44 verschillende PowerSlim producten.

Je kunt dan ook meteen proeven wat je wel en niet lekker vind. Daar kan dan vervolgens rekening mee gehouden worden en dan krijg je meteen een goede kijk in het assortiment. Het weekmenu zal je hierin wegwijs maken.

Verder zit er in het starterspakket een gratis kookboek ter waarde van 19,95 euro met de meest heerlijke recepten die makkelijk te bereiden zijn, een shaker, en 2 Supplementen: Multi-vitaminen en Acidoslim.

Het pakket is voor 7 tot 8 dagen en bedraagt 159,- euro.

Daarna stellen we een weekmenu samen aan de hand van producten die jij het lekkerste vind. Gemiddeld besteed je tijdens de 1e strikte fase 12,5 tot 15 euro per dag. Een maaltijd kost per stuk ongeveer € 2,50. Heb je vijf producten nodig per dag? Dan kom je op € 12,50 per dag en rond € 90 per week. Deze producten vervangen grotendeels je dagelijkse maaltijden, dus die kosten kun je hier natuurlijk van aftrekken. In fase twee en drie bouw je de PowerSlim producten af. In deze periode blijven we natuurlijk intensief werken aan jouw doelen.

Om tot een goed resultaat te komen is de coaching geheel GRATIS bij minimale afname van 3 doosjes PowerSlim producten

Elke week bespreken we samen uitgebreid je vorderingen en doorloop je simpel en doeltreffend de drie fases van het PowerSlim programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt. Weten wat de begeleiding voor jou kan betekenen? Bel, mail, whatsapp!

Ik sta voor je klaar! Investeren in jezelf voor een blijvend resultaat.

Wat mag je eten?

De kracht van PowerSlim? Niet minder eten, maar anders eten. We weten hoe lastig het is om de juiste balans tussen verantwoord en lekker eten te vinden. Natuurlijk heb je geen zin in weinig of eenzijdig eten. Daarom hebben we een programma ontwikkeld waarin je smakelijk én gezond leert eten. Zo houd jij een verantwoorde levensstijl pas echt vol.

Het programma bestaat uit een voedingspatroon op basis van koolhydraatarme en eiwitrijke producten. Met ongeveer zes maaltijden per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd én lekker. Denk hierbij aan de combinatie van PowerSlim producten, verse groenten, vlees, vis en eieren. Je leert wat gezond eten precies inhoudt en we geven je tal van handige tips en eenvoudige recepten. Met PowerSlim kun je een hele dag volop genieten.