Herken jij dit?

Er is weer een seizoen voorbij: je wil wat ruimte maken in je klerenkast. 

Deze is wel erg vol met wel 3 verschillende kledingmaten. 

Je ziet je lievelingsbroek weer, je weet nog precies waar je deze hebt gekocht en hoe trots je was. Ooit ga ik die weer dragen. Zó liggen er nog wel meer lievelingskledingstukken. Je weet maar al te goed dat wat je wens is: afvallen en deze broek weer aan om vervolgens ook te weten dat je dit al heel lang voor je uit schuift.
Je bent toch nieuwsgierig en gaat die lievelingsbroek (stiekem) passen, wie weet…. Helaas.
Je smijt de broek op je bed en ploft er zelf bij. 

Teleurgesteld ben je. 

Je wist het en toch zakt de moed je weer in de schoenen. 

De tranen branden in je ogen.
Je voelt je moe en futloos.
Je pakt je bijna-dagelijkse-broek en trekt deze maar aan.

Je merkt ook dat deze broek al iets begint te slijten. Lichte paniek slaat toe…
Je hebt eigenlijk alleen maar deze die nog zo goed zit…de rest van je broeken zitten strakker.
Je wordt een beetje boos want je wil geen nieuwe kleren kopen. Je wil NU in actie komen, je wil niet de moed verliezen en je blijft hopen dat het misschien morgen gaat lukken.

Hoe zou het zijn als je gewoon elke dag je favoriete kleding weer aan kan!

Dat je alleen maar passende kleding in je kast hebt liggen, 

Dat je energiek en blij naar een goed lichaam kijkt waar je blij mee bent. 

Dat je zo trots op jezelf bent dat je die vele kilo’s bent afgevallen.

Dit gaat je lukken door te starten met het PS Programma.

hierdoor krijg je grip op een gezonde lifestyle. 

Een programma dat eenvoudig past in je dagelijks leven. 

Hierdoor is het gemakkelijk vol te houden en dat geeft je precies de motivatie die je nodig hebt. 

Samen werk je toe naar een gezonde levensstijl en het vinden van de juiste balans. Geen onmogelijk dieet, maar lekkere en smakelijke gerechten. Een eetpatroon wat gemakkelijk te volgen is.

 Je behoudt je spiermassa, waardoor je bij het afvallen gewicht in vet verliest en geen spiermassa. Het resultaat op de lange termijn is belangrijk. Je staat er daarom niet alleen voor. Samen op weg naar een vitaler en zelfverzekerder leven dat je kunt vasthouden. Inmiddels ben je al wezen shoppen want die lievelingsbroek wordt al te ruim. De weegschaal geeft jouw gewenste getalen aan. Je spiegelbeeld en jezelf zijn weer grote vrienden. Nu groei je van de complimenten. Je bent een Powervrouw!

Samen met mij investeer je in een gezond leefpatroon en verander je jouw eetpatroon definitief.


Je start met een starterspakket (kosten € 159,00) met een variatie aan producten voor 7 dagen, vitamines en supplementen voor 30 dagen. Dit starterspakket bevat ook een inspiratie kookboek, waar je de rest van je leven met plezier en smaak uit zult koken.
Een PowerSlim maaltijd of eetmoment is ca. € 2,50 – € 3,00. Heb je 5 producten per dag nodig dan investeer je tussen de € 90,- en € 100,- per week in de eerste fase inclusief mijn coaching.


Deze producten vervangen door het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er vanaf trekken. De kosten van de wekelijkse begeleiding zijn hierin inbegrepen. In de 2de en 3de fase bouw je het aantal PowerSlim producten af. Uiteindelijk ga je over naar gezonde voeding,  ik begeleidt je nog een jaar zodat je je leven lang je streefgewicht kan behouden. Het is namelijk heel erg belangrijk ook in deze fase de juiste voeding in te nemen om geen jojo-effect te krijgen.


Zij gingen je voor:

Nathalie, 28 jaar

Ik had al veel verschillende diëten geprobeerd, maar telkens lukte het me niet om mijn doel te bereiken. Daarom ben ik het gaan proberen onder persoonlijke begeleiding van een coach. Ik heb geleerd dat ik op regelmatige basis moet eten. Vroeger vergat ik het nog wel eens om te eten, nu niet meer. De persoonlijke begeleiding van mijn coach heb ik als heel fijn ervaren. Ik zou het iedereen aanraden.

 

Anja Teunkens, 44 Jaar

Eigenlijk zat ik al jaren niet meer lekker in mijn vel. Ik zei toen al dat ik er graag wat aan wilde doen… maar dat bleek moeilijker te zijn dan gedacht. 

Na een uitgebreid kennismaking met Powerslim ben ik  de dag er na gelijk gestart.

Het ging eigenlijk veel makkelijker dan gedacht. De verleidingen van het gezin kon ik best aan. Omdat het zo goed ging besloot ik mijn doel naar beneden bij te stellen.
Tijdens de lockdown had ik nu heel veel tijd om extra te bewegen. 

Met plezier ging ik wekelijks naar de afspraak met mijn coach. Door haar enorme steun, tips en motiverende gesprekken ben ik erin geslaagd om mijn doel te bereiken. Zonder haar was het me niet gelukt!

Veel gestelde vragen

 

Overdag heb ik geen tijd om een afspraak e maken:

Geen probleem. Er is altijd één avond in de week dat ik werk. In overleg met elkaar gaat dit zeker lukken om een afspraak te maken.

Wat is een goed moment om met PowerSlim producten te starten?

Er zijn wekelijks klanten die starten met het PS leefstijlprogramma. Het komt zelfs voor dat mensen de week voor Kerst nog beginnen. We zien altijd een piek begin januari, na de krokusvakantie (begin maart), begin mei en na de zomervakantie, in september. Maar ieder moment is geschikt. Hoe eerder je begint met gezond eten, hoe eerder je je doel bereikt.

Wat is stevia?

De PowerSlim producten worden niet gezoet met suiker of aspartaam. De zoetstof Stevia is 100% natuurlijk en levert 0 calorieën. Stevia wordt gewonnen uit een plantje dat in Zuid-Amerika al eeuwenlang als zoetmiddel wordt gebruikt.

Hoe zit het met de kwaliteit van de producten?

Om ervoor te zorgen dat PowerSlim de allerhoogste kwaliteit van haar producten kan garanderen zijn alle PowerSlim producten uitgebalanceerd samengesteld met behulp van specifieke kennis van een team van levensmiddelentechnologen en diëtisten. De producten bevatten dankzij dit gespecialiseerde team de juiste eiwitten in de juiste hoeveelheden en verhouding. De samenstelling is bijzonder belangrijk om op een gezonde manier af te slanken. Er worden geen grondstoffen uit China gebruikt. De PowerSlim producten zijn verrijkt met extra mineralen die onmisbaar zijn tijdens het afslankproces. Verder zorgt de toevoeging van een voedingsvezel ervoor dat PowerSlim de allerhoogste kwaliteit producten kan garanderen. 


Ik heb een hoge bloeddruk, kan ik PowerSlim volgen?

Ja, meestal kan dit wel. Afvallen zorgt ervoor dat er minder druk op je bloedvaten staat zodat deze beter kunnen doorstromen. Ook worden de vetten in je lichaam en dus ook in je bloed en bloedvaten minder, zodat er een betere doorstroming is van het bloed. Het lichaam hoeft nu niet meer heel hard te werken om het bloed rond te pompen doordat er minder druk op de bloedvaten staat. Let op: als je medicijnen gebruikt tegen de hoge bloeddruk (antihypertensiva) dan moet je eerst je arts raadplegen. Het kan zijn dat de hoeveelheid medicatie bijgesteld moet worden om te voorkomen dat de bloeddruk te laag wordt.

 

Waar kan ik  PowerSlim producten online bestellen?

Persoonlijke begeleiding is een onmisbaar onderdeel van het PS-programma.
In mijn webshop kun je de PS-producten bestellen zodat het bij je volgende afspraak in mijn praktijk klaar staan. Bij uitzondering kan het verzonden worden.