Allette van Bruggen

ALL BY Change Allette van Bruggen

Zó balen, nu is mijn jas wéér te klein! Eerst de zomer en nu ook al de winterjas.
De tranen schieten mij in de ogen. Ik baal zo!
Ik neem een kop koffie.
Moe, gefrustreerd en verdrietig, plof ik op de bank met wat lekkers erbij. 

Al van jongs af aan is mijn gewicht te hoog geweest.
Ik werd gepest, kon slecht meedoen met gym (lenigheid zit ook al niet in mijn genen), lag buiten de groep en kleding kopen was altijd al “in de grote maten”.

Daar komen later de zwangerschaps-kilo’s nog eens bovenop.
Roze wolken heb ik na beide bevallingen niet gekend,
Een grote hoeveelheid stress, slapeloze nachten,
(zo hopende om af te vallen met borstvoeding, bleef ook achterwege) het zorgen voor het gezin en een scheiding maakte dat ik mijzelf staande hield met eten wat makkelijk was en snel tussendoor kon.

De maat was vol!

Uitgeput, fysieke en chronische pijnklachten en na vele dieetpogingen was ik moe gestreden. Zelfs met de huisarts en diëtist kreeg ik het niet voor elkaar om af te vallen. Accepteren was het laatste antwoord. Dit wilde ik niet.
Ik wilde zo graag lekkerder in mijn vel zitten. Ik was er zo klaar mee. Het roer moest om! 

Ik hoorde over een lifestyle programma en bij een ander zag ik al een mooi resultaat.  
Omdat ik echt ten einde raad was, was dit mijn laatste strohalm. Mijn knop was om en ik heb een afspraak gemaakt.  De wekelijkse coaching en weeg momenten veranderde mijn leven. Ik wist heel goed wat gezond eten was maar hét doen was zo lastig! Door de juiste coaching waardoor ik echt een stok achter de deur had, werkte het perfect! Ik kon gemakkelijk en lekker met het gezin mee eten. Ik viel met weinig moeite en inzet ruim 20 kilo af en ik ben al jaren op hetzelfde gewicht. 

Moeiteloos kan ik mij weer vrij bewegen zonder “het moeten bijkomen” en kan weer van alles ondernemen met mijn gezin. Wat is het toch lekker dat ik met gemak weer in de schommel van de speeltuin past, alle attracties in kan met mijn meiden. Dan nog de kleding: dit zit weer lekker zonder de knoop strak te hebben en zwembandjes te willen verhullen.  Om de het schoen-veter-strikken ook niet te vergeten, ik kan weer in de bocht!

 

Wat een verademing!

Ik ben zo enthousiast over dit programma. Dit wakkerde mijn vuur aan om zelf de opleiding te volgen als Voedingscoach en te starten zodat ik nu anderen kan helpen! Sinds 2019 bestaat daarom ALL BY Change!

Intussen heb ik wel geleerd om mijzelf niet alles te ontzeggen maar juist een goede balans te houden. Juist door meer te genieten en goede keuzes te maken heb je minder behoefte aan suikerhoudende en koolhydraatrijk eten. 

Gewicht verliezen is zo persoonlijk, iedereen is anders waardoor het echt maatwerk is. Door de regie te pakken over mijn gedrag en eten blijf ik binnen de marge van mijn gewenste gewicht.

“The best way of learning about anything is by doing.” 

Als je mij zou kennen dan weet je dat ik:

  • mijn koffie en thee het liefst drink uit een grote mok.
  • weleens teveel praat en de tijd vergeten kan.
  • ochtends het eerste half uur in alle rust wil opstaan. (Dat blijft een  uitdaging met een gezin.)  
  • mijn dagje op stap laat slagen met een cappuccino en af en toe een gebakje. 
  • de stapel ongelezen boeken en tijdschriften laat groeien.
  • mij niet zo druk maak hoe mijn haar zit.  
  • heel graag een 5 pocket jeans draag.
  • heel graag motor rijd. (wat ik nu te weinig doe!) 
  • die zak Engelse drop vermijd. 

 

Z

Ervaring

Dankzij mijn ervaring bent je goed op weg met je persoonlijke plan van Powerslim®. 

Verzekering

Na het behalen van jouw streefgewicht kun je nog één jaar lang rekenen op mijn coaching en begeleiding zodat je goed leert hoe je het nieuwe eetpatroon vasthoudt. 

Professioneel

Ik ben gecertificeerd PowerSlim® voedingscoach en volg regelmatig workshops en bijscholing.

Toegankelijk

Het PowerSlim® Center is drempelvrij en gemakkelijk bereikbaar met eigen vervoer.  
Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.