Vakantie Kilo's kwijt - ALL BY Change

Ben je terug van vakantie en heb je er genoeg van?

Het getal op de weegschaal, de energiedips en de goede voornemens die niet lang duren?
Ben jij klaar om nú de eerste stap te zetten naar jouw nieuwe levensstijl?
Ik ben jouw duwtje in de rug om te beginnen

Wat kun je verwachten van mij en PS food & lifestyle?

• Persoonlijke begeleiding van mij
• Voedingsplan op maat
• Makkelijk en gezond eetpatroon
• Lekkere gerechten
• Een gezonde levensstijl
• Een jaar lang na begeleiding

Meld je nu aan voor een intakegesprek en maak kans op een make-over en
fotoshoot t.w.v. € 750,- *

Benieuwd naar wat anderen zeggen?

Het is me gelukt, ik heb mijn doel behaald! Ik ben zo blij, zo ontzettend blij, met het resultaat dat ik heb bereikt! Hoe ik dit vierde? Met een vreugdedansje!

Inmiddels heb ik zo langzamerhand een compleet nieuwe garderobe! De kleding die niet paste heb ik weggegeven want nooit, maar dan ook nooit wil ik weer terug naar de Ellen van Januari 2021! Om het vol te houden zal ik altijd op moeten blijven letten. Maar dat gaat me lukken. Koolhydraatarm eten is echt mijn levensstijl geworden.

Ellen, 37 jaar

ALL BY Change Allette van Bruggen
Resultaat - ALL BY Change

“PS. food & lifestyle sprak mij direct aan. Ik wilde graag een nieuw eetpatroon, zonder te crashen en waarbij ook mijn vriend kon mee-eten. Ook het jaar na begeleiding nadat je je doel hebt bereikt, trok mijn aandacht. Het is fijn om die stok achter de deur te hebben, maar ook om samen te bekijken welke keuzes je maakt als je weer gaat opbouwen.”

Robin, 25 jaar
-40 kg 

Zet de stap naar een gezond gewicht dat blijft!

Ben je nieuwsgierig?

Maak hier een afspraak, compleet vrijblijvend. Samen kijken we wat jouw idealen zijn
en welke plannen we kunnen maken!

Kom gerust langs, je bent welkom!

 Je maakt kans op de make-over en fotoshoot als je daadwerkelijk start met het PS. food
& lifestyle programma. Lees hier de voorwaarden