ALL BY Change Allette van Bruggen

Wat is BenFit Voeding en lifestyle?

Voel jij je niet fit,  heb je overgewicht, ben je niet (meer) tevreden met je lichaam, gevoel en gezondheidheid; dan is het BenFit voedings- & levensstijlprogramma een oplossing.

Jazeker, ook al heb je meerdere keren geprobeerd om af te vallen zonder blijvend resultaat is dit programma geschikt voor jou. 

Met het BenFit programma wat 12 weken duurt, ga je onder mijn persoonlijke begeleiding aan de slag met je levensstijl.

Je hebt wekelijks een gewichtsmeting en een coachmoment en je krijgt voedingslijsten mee die specifiek voor jou worden samengesteld en dus optimaal zijn afgestemd op jouw lichaam.
Het BenFit voedingspatroon is gezond en gevarieerd, bevat lekkere maar eenvoudig te bereiden recepten, houdt rekening met de seizoenen en het hele gezin kan mee-eten.

Eet!
Wat je misschien nog wel het meest zal verbazen, zijn de hoeveelheden die je mag eten!
Je zult merken dat je absoluut geen honger hoeft te lijden om op gewicht te komen én te blijven. Het gaat erom dat je op de juiste momenten de juiste hoeveelheden eet, afgestemd op jouw lichaam.

Het Ben Fit lifestyle programma bestaat uit 3 onderdelen:

  • Voedingsadvies
  • Bewegen
  • Relaxen

Hoe werkt Benfit voeding & lifestyle?

Voedingsadvies

Het BenFit-programma geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van je lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van je werk én het aantal uren dat je sport. Daarnaast houdt het programma rekening met voorkeuren, eetpatronen en allergieën of intoleranties.

Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Het voedingsadvies van BenFit is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende en gebaseerd op de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. BenFit is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijd vervangende producten maar het leert je hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet maar zeker geen honger lijdt.

Het BenFit-voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en de andere twee pijlers van BenFit: Gezond bewegen en Relax.

Beweeg!

Bij een gezonde levensstijl hoort lichaamsbeweging. Als je bezig bent met BenFit, beweeg je drie keer in de week.
Samen bekijken we hoe je jouw lichaamsbeweging inpast in jouw dagelijks leven. Je conditie zal verbeteren en je verbranding gaat omhoog. Elke week merk je dat jouw lichaam fitter wordt en dat je meer energie krijgt. Je zult zoveel baat hebben bij het bewegen, dat je het niet meer wilt missen!

Relax!

Het doel van BenFit is dat je een balans vindt waarbij je zorgt voor jouw lichaam en gezondheid terwijl je intens geniet van het leven.
Je gaat tijd voor ontspanning inbouwen in jouw leven en regelmatig heel bewust kiezen voor een moment voor jezelf.

Gezond leven, een fit lichaam creëren, een gezond gewicht bereiken, het is binnen handbereik met BenFit !
Positief in het leven staan, meer genieten en lekkerder in je vel zitten. Het maakt je optimistisch en sterk, je ziet de mogelijkheden en je grijpt elke kans aan om jouw doel te verwezenlijken.

Je gaat bewust tijd maken voor jezelf en je gezondheid. In de drukte van alledag zal ontspanning een vast plekje krijgen, dat je helpt lekker in je vel te zitten.

Het BenFit-relaxadvies in combinatie met voedings- en beweegadvies, ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over ontspanning, positief denken en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe relaxpatroon en de andere twee pijlers van BenFit: Voedingsadvies en Gezond bewegen.

ALL BY Change Allette van Bruggen

Wat kost het?

Een nieuwe levensstijl

Het BenFit programma laat je niet alleen een tijdje bewust gezonder eten, bewegen en ontspannen.
Als er namelijk verder niets verandert in je denkwijze en de manier waarop je jouw leven leidt, is de kans groot dat je naderhand weer gewoon op de oude manier doorgaat.
Voordat je het in de gaten hebt, ben je dan weer terug bij af.

Als jouw Premium BenFit Coach begeleid ik juist in de levensstijlverandering, een lange termijn oplossing!
Ik laat jou begrijpen hoe jouw lichaam werkt en stel je in staat om op gewicht te komen én te blijven.
De BenFit opdrachten zullen je daarbij helpen.
Stap voor stap leer je meer over voeding, je lichaam, je stofwisseling, het belang van beweging en ontspanning maar ook wat er voor nodig is om je levensstijl blijvend te veranderen. 
Het BenFit werkboek verandert je kijk op jouw lichaam en levenswijze voorgoed. Je zult beseffen dat het absoluut mogelijk is om voor de rest van je leven een gezond gewicht te behouden en voldoende energie te hebben. Als je maar weet hoe jouw lichaam werkt en wat je kunt doen om het fit, gezond en slank te houden.

Een slanker lichaam, een blijvend gezond gewicht en energie voor 10!

Start met het BenFit voedings- & levensstijlprogramma en bouw aan je gezonde toekomst!

Pakketten combineren?

Er bestaat een mogelijkheid verschillende pakketten te combineren. Bij maatwerk is er een prijswijziging van toepassing. Samen kijken we wat het beste bij jouw past!