De BalanceTest, hoe werkt het?

Ben je benieuwd naar de BalanceTest maar wil je graag eerst weten hoe dit in zijn werk gaat? Lees hieronder hoe het werkt en welke stappen je moet volgen.


De Zinzino BalanceTest is een droge bloedvlektest die informatie geeft over de balans van Omega-6 en Omega-3 essentiĆ«le vetzuren in uw bloed. Uit uw testrapport haalt u informatie over uw Omega-3 index, beschermingswaarde, celmembraan-vloeibaarheid, mentale kracht en meer.

De test is gemakkelijk uit te voeren en neemt minder dan een minuut in beslag. U kunt de test gemakkelijk afnemen in uw eigen huis. Bekijk de BalanceTest video of lees onze stapsgewijze instructies over hoe u de test kunt afnemen.

Snel & eenvoudig een monster nemen

Een thuistest was nog nooit zo gemakkelijk. Begin met het registreren van uw BalanceTest ID op zinzinotest.com, maak een foto van uw testcode en voer vervolgens de volgende stappen uit.

1. Was uw handen

Was uw handen met zeep en warm water.

2. Maak uw vinger schoon

Maak het topje van uw middelvinger schoon met het alcoholdoekje.

3. Maak een prikje in uw vinger

Plaats het lancet tegen het onderste deel van het topje van uw vinger. Druk stevig totdat u een klik hoort.

4. Vang uw bloed op

Raak het papier niet aan en vang in elke cirkel op de monsterkaart minimaal drie druppels bloed op. Het bloed moet het binnenste deel van de cirkels volledig vullen.

5. Laat het bloed drogen

Laat uw monster bij kamertemperatuur drogen gedurende 10 minuten.

6. Plaats de kaart in het zakje

Plaats de monsterkaart terug in de papieren envelop en doe deze in het foliezakje. Verwijder het zakje silicagel niet.

7. Verstuur het via de post

Doe het afgesloten foliezakje in de grote envelop waarop het laboratorium adres staat. Vergeet niet de envelop voldoende te frankeren.

Dat was het! Vergeet niet om het monster binnen 1-2 dagen te versturen zodat het monster zijn versheid behoudt. Registreer uw test ID via ZinzinoTest en ontvang een melding wanneer uw test geanalyseerd is, meestal binnen 10-20 dagen.

Heb je meer vragen of ben je nieuwsgierig? Neem gerust contact met mij op!

Wil jij graag tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief