Dit gerecht past perfect bij heerlijk warm weer, én is al toegestaan vanaf fase 1. Ben jij benieuwd naar dit fijne recept? Lees snel verder!
Fase 1A – 1B – 1 persoon
Ingrediënten:
- 1 PS food & lifestyle wrap
- 40 – 50 g kipfilet in stukjes
- 100 g tomaat in stukjes
- 50 g komkommer in stukjes
- 25 g sla
- 1 el rode ui, gesnipperd
- 1 el olijfolie
- 1/2 tl tijm
- 1/2 tl oregano
- 1/2 tl kaneel
- 1/2 tl citroensap
- 1 takje peterselie, fijngehakt
- 1/2 teentje knoflook, geperst
- peper & zout
Tzatziki
- 2 el Griekse yoghurt 0% vet
- 25 gram komkommer, geraspt en uitgelekt
- 1/2 teentje knoflook, geperst
- 1/2 tl citroensap
- 1 takje peterselie, fijngehakt
Bereidingswijze

Bereidingswijze
Meng de kipfilet met een halve eetlepel olijfolie, half teentje knoflook, de tijm, kaneel, oregano, het citroensap en peper en zout. Laat circa 10 minuten marineren. Maak ondertussen de tzatziki door de ingrediënten met elkaar te mengen in een klein kommetje. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
Meng de tomaat en de komkommer met een halve eetlepel olijfolie, peterselie en wat peper en zout. Bak de kipfilet goudbruin en gaar. Beleg de wrap met een handje sla, de kipfilet, rode ui en wat tomaat en komkommer. Maak van de overige tomaat, komkommer, sla en rode ui een salade.
Serveer de wrap met de salade en tzatziki.
Eet smakelijk!
Laat je ons weten hoe het smaakte? Je mag ook zeker een foto sturen van je resultaat, we zijn erg benieuwd!