“Ik bereikte mijn doel veel eerder dan gedacht!”

Noem een dieet en ik heb het gedaan. Altijd met succes. Tenminste de eerste weken dan. Wanneer ik stopte viel ik weer terug in mijn oude eetpatroon en kwamen de kilo’s er weer bij, meer dan dat ik afgevallen was.


Het was voor mij gewoon niet vol te houden. In mijn werk spreek ik veel met klanten af en ben ik veel onderweg. Daardoor eet ik vaak een broodje onderweg of heb ik een etentje met een klant.


Mijn vrouw heeft het PowerSlim programma gevolgd en was daar heel tevreden over. Zij heeft een geheel nieuwe levensstijl aangeleerd. Ik dacht: ‘laat ik het ook eens proberen’.
Op 2 januari 2019 ben ik begonnen bij Mirjam, PowerSlim coach bij mij in de buurt.
De eerste week ging meteen heel goed. Dat gaf me veel motivatie om door te gaan. De producten zijn super lekker en het was eenvoudig om het vol te houden.


Hierdoor lukte het me al om eind mei mijn doel te bereiken, veel eerder dan ik gedacht had.
In de vakantie zijn we met het gezin naar Italië geweest, hier heb ik genoten van het lekkere eten en uiteraard het ijs. Daarna heb ik direct het ritme weer opgepakt.Je ziet toch dat je een way-of-life aangeleerd hebt bij PowerSlim en dat je automatisch weer terugvalt op gezond eten en minder koolhydraten.

Wil jij graag tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief