Ik ben enorm trots en voel me zelfverzekerd

Wendy Foekema, 38 jaar uit Bolsward

Ik werd gefeliciteerd met mijn zwangerschap

Mijn naam is Wendy en ik ben getrouwd met Michiel. Samen hebben we twee prachtige zoons van 8 en 3 jaar oud. Helaas kwam ik maar niet van die zwangerschapskilo’s af. Op mijn werk werd ik vaak geconfronteerd door klanten die mij feliciteerde met een zwangerschap, terwijl dat helemaal niet zo was.

Ik zat niet lekker in mijn vel. Ik voelde me moe en futloos, en besloot dat ik hier iets aan wilde doen. Op 6 mei 2021 ben ik mijn coach langs geweest voor een intakegesprek, om kennis te maken met het PS. food & lifestyle programma. Ik was enthousiast en maakte de keuze om te starten.

Deze manier van afvallen sprak mij enorm aan omdat je nog steeds genoeg en heel gevarieerd blijft eten. Een crashdieet zag ik namelijk niet zitten. 10 mei 2021 ben ik dan ook begonnen met het PS. food & lifestyle programma. 


“Na twee weken ging het eigenlijk heel gemakkelijk.”


PS. food & lifestyle programma

Tijdens het programma ging ik aan de slag met een koolhydraatarm eetpatroon. Iedere week had ik een afspraak met mijn coach om de voortgang te bespreken, mijn vragen te stellen en vooruit te kijken naar de komende week.  

De eerste week vond ik heel erg zwaar. Na de eerste dag realiseerde ik me hoe verslaafd mijn lichaam was aan alle suikers die ik normaal gesproken binnen kreeg. Na twee weken begon mijn lichaam te wennen en ging het eigenlijk heel gemakkelijk. Na 2,5 maand waren de eerste 10 kilo er al af. Mijn streven was eigenlijk om 10 kilo af te vallen, maar het ging zo gemakkelijk dat ik besloot om mijn doel bij te stellen. Uiteindelijk ben ik in 10 maanden tijd bijna 20 kilo afgevallen.

De producten van PS. food & lifestyle combineerde ik met o.a. groenten, vlees en vis. Mijn lievelingsgerecht is fusilli alla Amatriciana, uit het kookboek. We eten dit nog steeds iedere week. Mijn man was zelfs zo enthousiast dat hij nu ook met het programma begonnen is!

Ik had het niet alleen gekund

Ik had dit niet alleen gekund en ben daarom ook heel blij met mijn PS. coach. De wekelijkse begeleiding van een coach vormt een stok achter de deur. En als ik het even moeilijk had of even stilstond qua gewicht was Mijn coach er voor mij. Ze gaf me een peptalk op de momenten dat ik het even niet meer zag zitten. Dat ik niet moest opgeven en het af en toe ook best een beetje ‘los’ mocht laten. Stress is ook niet goed. Ze zorgde ervoor dat ik weer gemotiveerd de deur uitging.


“Mijn coach gaf me een peptalk op de momenten dat ik het even niet meer zag zitten.”


Al een jaar op gewicht

Ik begon met een gewicht van 93 kilo en eindigde op 74 kilo. Het lukt me heel goed om dat stabiel te houden! Ik schommel wel eens 1 à 2 kilo, maar het lukt me nu al een jaar om op gewicht te blijven.

Ik ben enorm trots en blij met het resultaat wat ik met PS. food & lifestyle heb bereikt. Ik voel me fitter, heb veel meer energie en zit weer goed in mijn vel. Ik ben gelukkiger en zelfverzekerder en heb weer zin om dingen te ondernemen.

Mijn nieuwe levensstijl

Het is voor mij een levensstijl geworden waarin je heel gevarieerd, lekker en gezond kan eten. Ik ben me veel bewuster geworden van mijn manier van eten, en heb mijn levensstijl omgegooid. Daarnaast heb ik ook geleerd om me wat minder druk te maken om alles.

Mijn nieuwe, gezonde eetpatroon is makkelijk vol te houden. Ook nadat ik mijn streefgewicht heb bereikt. Een aanrader voor iedereen!

12 weken programma

Wil jij stralend de zomer in? Kies voor een gezond gewicht dat blijft! Meld je nu aan voor ons 12 weken programma. 

Wat krijg je?

  • 12 Kant-en-klare weekmenu’s 
  • Koolhydraatarme recepten en producten
  • Wekelijks e-books over een gezonde levensstijl
  • Iedere week een korte workout video 
  • 12 Challenges om jou te motiveren
  • Webinar waarin je alles leert over gewichtsbehoud
  • Toegang tot onze handige app

Wil jij graag tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief