Wendy: ik pas weer in mijn feestjurk

Ongezond eten tijdens de verbouwing

Mijn naam is Wendy Jaspers. Op mijn 23ste ben ik gaan samenwonen. We hebben veel aan ons huis verbouwd en gezond eten schoot er toen vaak bij in. Daarna werd ik zwanger van mijn dochter Evy. Na de geboorte kon ik de motivatie niet meer vinden om af te vallen, ik woog toen 83 kilo. Ik zag de noodzaak van afvallen niet meer in. Ik wiste altijd alle foto’s van mezelf omdat ik niet wilde inzien hoe ik eruit zag. Het besef kwam pas toen ik last van mijn galblaas en galstenen kreeg. Ik was altijd moe en had last van hoofdpijn. Ik zat totaal niet lekker in mijn vel. Dit moest veranderen.

PowerSlim paste goed bij mij

Iemand uit mijn omgeving had het leefstijlprogramma PowerSlim gevolgd. Ze stond met haar resultaat in het magazine ‘Happy in Shape’. Toen ik dit blad, haar foto’s en verhaal las was ik overtuigd. Afvallen doe je niet alleen. Met mijn coach had ik leuke gesprekken en ze hoefde mij nooit te stimuleren, want ik heb ook nooit gezondigd. Nog geen lik uit de chocopastapot of patatje. De producten van PowerSlim zijn gewoon lekker namelijk! Ik mocht gewoon 6 keer per dag eten.

Ik heb ook moeilijke momenten gekend, bijvoorbeeld toen ik met mijn man en kinderen naar McDonalds ging. Ik vond het wel moeilijk dat zij in de auto aan de friet zaten, want ik ben altijd dol op patat geweest. Toch at ik keurig mijn PowerSlim reepje. Daarnaast kon ik ook altijd bij mijn coach Annemarie terecht om met haar.

Wendy: ik pas in mijn feestjurk

Na een half jaar het PowerSlim afslankprogramma gevolgd te hebben was ik 25 kilo afgevallen. Ik voel me nu fantastisch! Ik heb veel minder hoofdpijn en ben minder moe. Ik voel me overall een stuk energieker. Het moment dat ik onder de 58 kilo kwam was ik zo ontzettend trots. Ik paste in maatje S. Ik kon met de feestdagen nu strakke feestjurkjes aan! Mijn vriendinnen kunnen nu ook in mijn kledingkast shoppen omdat ik nu dezelfde maat heb als zij. Ook de reacties uit mijn omgeving zijn heel positief. Mensen zeggen dat ze het knap vinden en dat ik veel doorzettingsvermogen heb. Dit was super motiverend.

Dankzij PowerSlim en mijn coach ben ik sinds mijn vijftiende niet meer zo licht geweest.

Wendy, september 2017

Wil je, net als Wendy, afvallen en met plezier uitkijken naar de feestdagen?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

Wil jij graag tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief