Willemijn’s Blog: 1. ‘Waar ik begon en waar ik sta’

De komende weken zal ik jullie meenemen in mijn verhaal van het afgelopen jaar! Ik zal mij eerst even voorstellen.
Ik ben Willemijn, 31 jaar, moeder van twee jongens (2 en 4 jaar) en vorig jaar woog ik aan het begin van het jaar nog 122,4 kg om precies te zijn. Sommige van jullie zullen mij en mijn verhaal wel kennen van mijn Instagram @willemijn_in_balans, voor diegene die mij niet kennen, ik neem jullie graag mee naar het begin.

De tijd was nog niet rijp

Mijn PS. food & lifestyle reis begon eigenlijk in de zomer van 2020. Ik merkte dat ik niet meer lekker in mijn vel zat en begon wat te Googlen naar diëten, diëtisten, ervaringen et cetera. Ik kwam al snel uit bij PowerSlim, dat inmiddels van naam is veranderd naar PS. food & lifestyle. Ik las de site van de dichtstbijzijnde coach maar legde het eigenlijk naast mij neer daarna, de tijd was nog niet rijp.

Een aantal maanden later, eind november, was ik met mijn gezin op vakantie in Zeeland. We hadden het gezellig en genoten van de tijd samen als jong gezin. Op een van onze laatste dagen waren mijn schoonouders een dagje op bezoek en samen waren we op het strand.
Mijn schoonvader en ik maakten veel foto’s van de jongens. Toen we een paar dagen later thuis waren, stuurde mijn schoonvader de foto’s toe die hij had gemaakt. Het waren leuke en mooie foto’s maar van één foto schrok ik. Ik had mijn jongste zoon op mijn rug in de draagzak en ik zag er niet uit als iemand die genoot. Ik zag alleen maar een ongelukkige vrouw en moeder die zich niet fijn voelde…

Nu of nooit

Ik ben direct die avond nog het internet opgedoken en al vrij snel kwam ik weer uit bij die dichtstbijzijnde coach van PS. food & lifestyle. Ik heb even een avond de tijd genomen om ervaringen te lezen, social media af te struinen naar informatie en toen was mijn keuze gemaakt.
Ik appte mijn man heel resoluut dat ik op dieet ging en al snel een afspraak ging maken met die coach. Binnen een kleine week had ik mijn eerste kennismaking! Ik was terughoudend en sceptisch, maar in mijn achterhoofd fluisterde een stemmetje dat dit mijn laatste kans was. Het was nu of nooit.
Nog twee weken nam ik de tijd om alle voor- en nadelen op een rijtje zetten, en 18 december haalde ik mijn startpakket op. 4 januari 2021 ben ik gestart aan deze reis!

Mijn leven terug gekregen

Flash forward naar nu, januari 2022, ik ben een jaar verder. In mijn volgende blog zal ik jullie meer vertellen over mijn reis van het afgelopen jaar. Voor nu wil ik vooral vooruit kijken, het nieuwe jaar in.
Ik ben in 2021 44 kg afgevallen dankzij PS. food & lifestyle, een droom waarvan ik eigenlijk niet meer had verwacht dat ik dat zou halen. Door deze levensstijl te volgen heb ik mijn leven terug gekregen.

Voorheen was ik eigenlijk niet in staat om te werken, ik deed het wel maar mijn lichaam deed altijd pijn.
Ik kon niet sporten en had een kort lontje tegenover iedereen. Ik was in mijzelf gekeerd en sleepte mij door de dagen heen.

Een nieuw jaar

2022 wordt een nieuw jaar. De eerste keer in een lange tijd, dat ik gezond het nieuwe jaar in ga. Wat heeft dit jaar in petto voor mij? Het belangrijkste doel is in balans blijven. In maart hoop ik voor het eerst aan een 5km hardloopevenement mee te doen. Daarnaast wil ik weer genieten van het leven, het niet te warm hebben in de zomer, een bikini durven dragen, mijlpalen vieren en dankbaar zijn en blijven voor alles wat ik bereikt heb!

Volgende week vertel ik jullie over het PS. food & lifestyle programma in mijn volgende blog ‘Is dit wel gezond?’ Tot dan!

Groetjes, Willemijn

Bron: PS. food & lifestyle

Wil jij graag tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief