Ik heb al jaren een haat-liefdeverhouding met mijn gewicht

Al jaren heb ik een haat-liefdeverhouding met mijn gewicht. In het verleden heb ik vele dieetprogramma’s gevolgd, maar uiteindelijk viel ik altijd weer in mijn oude gewoontes.  

Anne-Marie Visser,53 Jaar uit Vlaardingen

Toen ik 2017 een enkelfractuur opliep en niet meer kon hardlopen, was het lastig om voldoende te blijven bewegen. Het thuiszitten en niet kunnen sporten was geen goede combinatie, ik werd alleen maar zwaarder. Na de revalidatie heb ik mij aangemeld op de sportschool, maar het lukte me niet helemaal om mijn doel te bereiken.  

Toen kwam het coronavirus… een hectische tijd volgde (ik werk in het ziekenhuis). Het gevolg: onregelmatig eten en tussendoor snacken, ik zat totaal niet meer lekker in mijn vel! Ik wist dat ik iets aan mijn levensstijl moest doen. Maar tussen het ‘weten’ en het ook ‘doen’… dat was voor mij een dingetje.

Totdat ik begin juni hoorde over een PowerSlim-ervaring en ik haar behaalde resultaat zag. Ik dacht: dat wil ik ook!
De knop ging om. Ik heb contact gezocht met haar PowerSlim coach, Carole. Ik ben de dag erna begonnen met het starterspakket.

Tot op de dag van vandaag heb ik absoluut geen spijt van deze beslissing!
Het is een andere manier van eten, heel goed vol te houden. Ik was bang dat ik mijn bruine boterham met kaas heel erg zou missen, maar nee hoor. Er zijn zoveel lekkere producten van PowerSlim (vooral de melkchocolade chunk) en genoeg recepten in het kookboek en op de site te vinden… variatie volop! 
De wekelijkse bezoekjes en de opbeurende appjes van Carole deden mij ook heel goed. 

Nu ben ik aan mijn grootste uitdaging begonnen, het stabiliseren en mijn bereikte doel blijven vasthouden. Maar ik weet dat dit, samen met mijn coach Carole, mij gaat lukken. Ik heb er alle vertrouwen in!

Bron : Powerslim

Wil jij graag tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief