“Ik heb geprobeerd mijn gewicht te accepteren*”

Nicole Sprado, 50 Jaar

Al 40 jaar is mijn gewicht een issue in mijn dagelijkse leven. Als kind zette mijn moeder mij al op dieet en toen ik 25 was ben ik op eigen houtje 44 kg afgevallen. Ik heb dit met heel veel sporten, maar een ongeregeld eetpatroon tot mijn 40 eraf weten te houden.

Ik heb geprobeerd mijn gewicht te accepteren!

Door allerlei redenen raakte ik toen weer de controle kwijt over mijn eetgedrag.
Elke week begon ik weer met een gezond eetpatroon en elke tweede of derde dag van de week gaf ik het weer op. Met als gevolg dat ik bijna 30 kg aan kwam.

Per toeval kwam ik Lian tegen. Ze vertelde mij dat ze PowerSlim coach was geworden. Ik heb dit altijd in mijn achterhoofd gehouden en toen in april de zomerkriebels kwamen was voor mij de maat vol. Ik heb Lian gebeld en ben gestart met het PowerSlim programma.

Ik moest erg wennen aan mijn nieuwe eetpatroon, producten van PowerSlim en het gemak van het koken. Het was even zoeken welke producten ik lekker vond maar uiteindelijk had ik een manier gevonden die bij mij paste en waarmee ik mijn doel kon bereiken.

Ik ga niet zeggen dat het alleen maar makkelijk was, het was echt wennen. De kosten voor het dieet zijn best hoog maar tegelijkertijd ook een stok achter de deur. Mijn uitgebreide vaak te overdadig koken, heeft plaats gemaakt voor het maken van verse soepen, maaltijdsalades, verantwoorde tussendoortjes en heerlijke granola’s.

Dat ik mijn gezonde eetpatroon ook ga doorzetten, weet ik zeker. Ik zit weer volledig in het goede ritme, begrijp nu veel beter de do’s en don’ts en beweeg veel meer.

Ik geniet van mijn resultaat, het leek onmogelijk maar het is toch gelukt! Inmiddels heb ik een kast vol leuke jurkjes voor de volgende zomer en ben ik nu al op zoek naar de ultieme kerstjurk.

Coach Lian over Nicole:

Tijdens de coronacrisis nam Nicole contact met mij op. Omdat het toen een rare tijd was had ik in het begin wat meer contact met haar. Op een gegeven moment waren onze telefonische contacten wekelijks, en af en toe een extra vraag via een appje. Ze is heel erg gaan nadenken over wat ze hiervoor eigenlijk at en heeft haar hele levensstijl en eetgewoontes omgegooid. Ze is meer gaan bewegen en had een enorme discipline met betrekking tot haar eetmomenten. Ze probeert zoveel mogelijk zelf te maken en kookt zonder pakjes en zakjes. Wat een topper is ze, ziet ze er niet fantastisch uit? 

(Bron: PowerSlim * Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, , meer informatie in de disclaimer)

Wil jij graag tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief