“Ik noem het geen dieet, ik noem het anders eten* “

Anneke Cornette, 53 Jaar

Tijdens een schoonheidsbehandeling, hoorde ik voor het eerst over PowerSlim. Ik besloot even later, op 8 oktober 2019, een intakegesprek in te plannen.

Na een deskundige uitleg van PowerSlim Coach ben ik meteen van start gegaan met fase 1 van het PowerSlim programma. Het begin vond ik niet gemakkelijk, het was even zoeken. Een week later had ik opnieuw een afspraak en zou ik zien of er al resultaat was. En inderdaad er was al resultaat, dat had ik zeker niet gedacht. Dit gaf mij moed om door te gaan.

Inmiddels had ik al enkele producten geprobeerd en ik was aangenaam verrast. Voor elk moment van de dag is er iets, plus je hebt een ruime keuze.

Nadat ik 4 maanden PowerSlim gevolgd had, had ik mijn doel bereikt. We zijn nu bijna 1 jaar verder en ik ben nog altijd in balans.  

PowerSlim noem ik geen dieet, ik noem het ‘anders eten’. Je gaat niet minder eten, maar leert verantwoorde keuzes maken. Je hebt 6 eetmomenten op een dag en zelfs ‘s avonds voor de tv kun je een lekkere snack eten, zodat je je niet volpropt met ongezond voedsel.

Ik zit nu veel lekkerder in mijn vel en krijg veel complimentjes van familie en vrienden. Het is ook veel leuker om nu te winkelen. Ik ben blij met hoe ik eruit zie!

Ik ben zeer tevreden over PowerSlim en mijn persoonlijke coach. Ze gaf me steeds de nodige en begrijpelijke uitleg en brochures die erbij horen. Dit heeft me gebracht tot wie ik nu ben. Ik ben trots op mezelf en raad PowerSlim aan iedereen aan: “Ga ervoor” en voel je beter in je vel!

(bron: Powerslim * Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, , meer informatie in de disclaimer)

Wil jij graag tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief