“Ook zonder te sporten is het mij gelukt!*”

Erica van Dongen, 57 Jaar

Op een gegeven moment, mede onder invloed van de overgang, zat ik steeds minder lekker in mijn vel. Ik durfde niet meer op de weegschaal. Ik wilde er wel iets aan doen maar wilde niet gaan diëten met het risico op het jojo-effect. Ik wist dat ik mijn eetpatroon diende te veranderen maar wist niet goed hoe.

Toen hoorde ik van iemand over het PowerSlim programma dat je volgt onder begeleiding van een coach. Dat sprak me aan. Ik ben de site gaan bekijken waar ik naast heerlijke recepten, goede ervaringen las. Ik vond Eva, Powerslimcoach bij mij in de buurt. Ik heb een afspraak met haar gemaakt. Het klikte meteen! Zij gaf me het vertrouwen dat het zou lukken, ook zonder sporten, dat vind ik namelijk niet echt leuk. Bewegen zoals wandelen en fietsen wel.

De recepten en producten van PowerSlim zijn lekker. Ik vond het starterspakket voor de eerste week heel handig, zo kon ik allerlei producten proeven en wist ik meteen wat ik lekker vond.

Dat ik elke week een afspraak met Eva had en haar daarnaast kon appen voor vragen en adviezen, hielp mij heel erg. Haar positieve ondersteuning, goede adviezen en complimenten zorgden ervoor dat ik doorzette tijdens moeilijke momenten.

Die waren er overigens weinig. Ik had eigenlijk helemaal geen trek in zoete of hartige snacks. Dit mede door 6 eetmomenten op een dag, waarbij ik om de 2,5 uur een eetmoment had. Ik dacht dat ik dat al deed, maar dat bleek in de praktijk helemaal niet zo te zijn!

Eind april 2019 ben ik begonnen. Het ging zo goed dat ik mijn doel bij heb gesteld. Eind november behaalde ik mijn doel! Ik voel me veel beter nu en heb weinig tot geen “dip” momenten meer.

Nu zit ik in de stabilisatieperiode en kom ik nog één keer per maand bij Eva. Dat vind ik prettig aangezien ik het belangrijk vind om nu niet terug te vallen in oude gewoontes. Ik wil dit vasthouden en daar heb ik alle vertrouwen in!

(bron Powerslim *Lees meer* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer)

Wil jij graag tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief